Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tochitura suceveana

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-09-07
9.0/10 din 6 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tochitura suceveana

Din carne de porc si carnati, tochitura suceveana se serveste cu mamaliguta si branza de oaie.

Ingrediente

  • 600 g de carne de porc;
  • 300 g de carnati bucovineni;
  • 250 g de branza;
  • 100 g de untura;
  • 50 g de sare.

Mod de Preparare Tochitura suceveana

  • carnea se taie in bucatele si, alaturi de carnati, se pune la fiert in apa cu sare;
  • cand a scazut bine apa, carnatii se taie si se pun, cu tot cu bucatile de carne, intr-o tigaie cu untura; se lasa sa se prajeasca pana la rumenire;
  • se serveste apoi pe farfurie, cu branza de oi si mamaliguta.

+ adauga comentariu pentru Tochitura suceveana COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania