Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,311 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Placinta bucuresteana cu mere

Placinta bucuresteana cu mere

Placinta bucuresteana cu mere este un desert fin, nu foarte dulce. Succesul retetei depinde de aluat, care nu trebuie framantat prea mult pentru a nu deveni elastic, altfel nu va creste la copt. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Turta de praz

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-01
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Turta de praz

Tipic olteneasca, imposibil sa nu te multumeasca.

Ingrediente

  • 800 g de praz;
  • 250 g de faina;
  • 175 g de unt;
  • 2 galbenusuri de ou;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Turta de praz

  • se face un aluat din faina, 125 g de unt, 1 galbenus de ou, 1 jumatate de lingurita de sare si putina apa, cat sa iasa fraged;
  • se face o bila si se lasa la rece (dar nu in frigider);
  • se taie prazul in bucati de 2-3 cm, se fierbe in apa sarata 10 minute, apoi se caleste inca 10 minute in 50 g de unt, cu sare si piper;
  • se bate al doilea galbenus cu smantana si se adauga peste praz;
  • aluatul se separa in 2 parti inegale: partea mai mare se intinde, se pune intr-o tava si se umple cu prazul calit, iar apoi se acopera cu a doua foaie de aluat, lipindu-se marginile celor doua foi cu putina apa;
  • se inteapa placinta cu o scobitoare si se pune la cuptor pana se rumeneste.

Mod de servire

Se poate servi cu vin alb, sec.

+ adauga comentariu pentru Turta de praz COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania