Snitel de pui cu ciuperci
Snitelul, unul dintre preparatele remarcabile ale bucatariei austriece, reprezinta intotdeauna un rasfat regesc pentru zona Banatului, o reteta populara, savuroasa si usor de pregatit. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Varza calita saseasca
Varza calita cu mar si maghiran, servita cu smantana si patrunjel verde.
Ingrediente
- 1 varza dulce mare;
- 4 mere;
- 2 cepe;
- 100 g de smantana;
- 1 lingurita de pasta de rosii;
- 50 ml de ulei;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 lingurita de maghiran;
- sare si piper.
Mod de Preparare Varza calita saseasca
- varza se curata, se taie fideluta, se freaca cu sare si, dupa o jumatate de ora, se stoarce bine de zeama;
- se toaca o ceapa impreuna cu merele curatate de coaja si de cotor, apoi se calesc in ulei;
- cand ceapa devine sticloasa, se adauga varza si o cana de apa, in care a fost dizolvata in prealabil pasta de rosii;
- cand varza s-a inmuiat, se pune maghiranul si se potriveste de sare si piper;
- se serveste cu smantana si patrunjel.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.