7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnia de fasole a devenit un preparat emblema al gastronomiei romanesti. Fiarta la foc mic pentru un timp indelungat isi pastreaza valorile nutritive, sursa de fibre si vitaminele, totul pentru un gu ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Vinete pane

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-05-31
5.8/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Vinete pane

Vinete pane cu mujdei de usturoi.

Ingrediente

  • 1 vanata;
  • 2 oua;
  • 1 capatana de usturoi;
  • 2 linguri de faina;
  • 1 pahar de ulei;
  • sare.

Mod de Preparare Vinete pane

  • vanata se taie felii subtiri, care se dau prin faina, apoi prin oul batut spuma si se prajesc in ulei;
  • din usturoi se prepara un mujdei, prin care se trec vinetele;
  • se presara cu sare, dupa gust.

+ adauga comentariu pentru Vinete pane COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania