7,309 oferte
3,178 obiective

Zacusca de ghebe

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-02-27
7.2/10 din 9 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Zacusca de ghebe

Zacusca de ghebe ca la Baia Mare, cu gogosari, ceapa si foi de dafin.

Ingrediente

  • 2 kg de ghebe;
  • 1 kg de ceapa;
  • 1,5 kg de gogosari;
  • 1 l de bulion;
  • 1/2 l de ulei;
  • foi de dafin;
  • conservant;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Zacusca de ghebe

  • ciupercile se curata, se fierb si se clatesc in apa rece;
  • se trec apoi prin masina de tocat si se calesc in ulei;
  • cu ceapa si gogosarii se procedeaza la fel, apoi se amesteca toate si se adauga bulionul, foile de dafin, sarea si piperul, lasand sa dea in cateva clocote;
  • se adauga conservantul si se pune zacusca in borcane, care se dau la sterilizat doua zile consecutiv, cate 30 de minute.

+ adauga comentariu pentru Zacusca de ghebe COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania