Ardei umpluti cu ficat
Ardei grasi umpluti cu amestec de ficatei cu legume, orez, ou si verdeata. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Biserica de lemn Adormirea Maicii Domnului din ManastioaraVrancea
- Muzeul Memorial Constantin si Ion SterePrahova
- Turnul Pompierilor din Satu MareSatu-Mare
- Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii din GalatiGalati
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Balmos de Bucovina
Mancare tipic bucovineana, grasa si gustoasa, de abia te mai ridici de la masa.
Ingrediente
- 1 kg de malai;
- 2 l de smantana;
- 400 g de unt;
- 500 g de telemea;
- 1kg de cas proaspat.
Mod de Preparare Balmos de Bucovina
- se pun la fiert smantana si 200 g de unt, iar cand incep sa fiarba, se presara, putin cate putin, malaiul, amestecand continuu;
- branza se marunteste si se adauga fierturii, amestecandu-se pana totul e o mamaliga;
- se pune in farfurii si se adauga cas faramitat si bucatele de unt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.