7,309 oferte
3,178 obiective

Budinca de dovlecei

Reteta adaugata de catre monica in data de 2016-11-29
3.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Budinca de dovlecei

Budinca de dovlecei verdeata si smantana.

Ingrediente

  • 4 dovlecei mari;
  • 80 g de unt;
  • 3 oua;
  • 1 lingura de pesmet;
  • 100 g de smantana;
  • patrunjel verde si marar;
  • sare.

Mod de Preparare Budinca de dovlecei

  • dovleceii se curata, se taie si se pun la fiert in apa cu sare;
  • dupa ce au fiert, se lasa sa se scurga bine, apoi se paseaza, adaugand sare, unt, smatana si verdeata taiata marunt;
  • dupa ce se omogenizeaza bine compozitia, se pun albusurile batute spuma si se mesteca;
  • se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet, se toarna compozitia si se da la cuptor.

Mod de servire

Se serveste cu smantana.

+ adauga comentariu pentru Budinca de dovlecei COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania