7,303 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Tochitura moldoveneasca la tigaie

Tochitura moldoveneasca la tigaie

Amestec reusit de carne, maruntaie si carnaciori, tochitura moldoveneasca la tigaie se prepara usor si este extrem de satioasa, cat sa ai energie pentru intreaga zi. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Budinca de gogosari cu sunca si cascaval

Reteta adaugata de catre meyira in data de 2016-09-30
6.7/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Budinca de gogosari cu sunca si cascaval

Budinca de gogosari cu cartofi, sunca si cascaval, la cuptor.

Ingrediente

  • 2 gogosari;
  • 4 cartofi;
  • 100 g de sunca afumata;
  • 4 oua;
  • 150 g de smantana;
  • 100 g de cascaval;
  • 4 rosii;
  • 1 ceapa mare;
  • 3 linguri de ulei;
  • unt;
  • boia;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Budinca de gogosari cu sunca si cascaval

  • se curata ceapa, se taie pestisori si se caleste in ulei;
  • cartofii se taie cubulete si gogosarii felii, adaugandu-se peste ceapa si lasandu-le la foc mic timp de 10 minute;
  • rosiile se oparesc, se decojesc, se taie bucatele si se pun peste cartofi si gogosari, turnandu-se si o jumatate de ceasca de apa calda; se presara sare, piper si boia dupa gust;
  • se adauga apoi sunca taiata bucatele, lasand sa mai fiarba putin, iar apoi se da deoparte;
  • dupa aceea, legumele se rastoarna intr-un vas uns cu unt si tapetat cu faina;
  • ouale se bat cu smantana si un praf de sare, turnandu-se peste legume;
  • deasupra se rade cascavalul si se da la cuptor pentru 20 de minute; pentru aspect, se poate presara verdeata peste budinca.

+ adauga comentariu pentru Budinca de gogosari cu sunca si cascaval COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania