7,305 oferte
3,178 obiective

Budinca de gogosari cu sunca si cascaval

Reteta adaugata de catre meyira in data de 2016-09-30
6.7/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Budinca de gogosari cu sunca si cascaval

Budinca de gogosari cu cartofi, sunca si cascaval, la cuptor.

Ingrediente

  • 2 gogosari;
  • 4 cartofi;
  • 100 g de sunca afumata;
  • 4 oua;
  • 150 g de smantana;
  • 100 g de cascaval;
  • 4 rosii;
  • 1 ceapa mare;
  • 3 linguri de ulei;
  • unt;
  • boia;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Budinca de gogosari cu sunca si cascaval

  • se curata ceapa, se taie pestisori si se caleste in ulei;
  • cartofii se taie cubulete si gogosarii felii, adaugandu-se peste ceapa si lasandu-le la foc mic timp de 10 minute;
  • rosiile se oparesc, se decojesc, se taie bucatele si se pun peste cartofi si gogosari, turnandu-se si o jumatate de ceasca de apa calda; se presara sare, piper si boia dupa gust;
  • se adauga apoi sunca taiata bucatele, lasand sa mai fiarba putin, iar apoi se da deoparte;
  • dupa aceea, legumele se rastoarna intr-un vas uns cu unt si tapetat cu faina;
  • ouale se bat cu smantana si un praf de sare, turnandu-se peste legume;
  • deasupra se rade cascavalul si se da la cuptor pentru 20 de minute; pentru aspect, se poate presara verdeata peste budinca.

+ adauga comentariu pentru Budinca de gogosari cu sunca si cascaval COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania