
Supa de rosii cu galuste de gris
Supa de rosii este una dintre mancarurile cele mai hranitoare si usor de preparat in fiecare sezon. Pentru obtinerea unor galuste pufoase, focul trebuie sa fie foarte mic, iar compozitia pregatita in ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Cartofi muntenesti
Cartofii muntenesti este o coptura care trebuie servita calda, la inceputul mesei. O savoare deosebita o dau acestui aperitiv cativa catei de usturoi adaugati in cratita inainte de a inchide focul.
Ingrediente
- 150 g branza de vaci;
- 100 g telemea de vaca;
- 1 ou;
- 3 rosii;
- 4 cartofi mari;
- unt;
- sare, piper si cimbru.
Mod de Preparare Cartofi muntenesti
- se curata si se rad cartofii, se fierb, dupa care se scurg de apa;
- se amesteca branza de vaci cu oul, sarea, cimbrul, piperul, dupa care se adauga cartofii;
- se pun intr-un vas pentru coptor;
- se taie telemeaua felii si rosiile in rondele;
- se pun rosiile in vas, deasupra amestecului de cartofi, si se acopera totul cu feliile de telemea;
- se pune vasul la cuptor, ca sa se topeasca branza.
Mod de servire
Se recomanda un pahar cu vin alb, sec.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.