7,297 oferte
3,178 obiective

Cartofi umpluti cu branza de vaci

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-30
7.7/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Cartofi umpluti cu branza de vaci

Cartofi fierti umpluti cu o pasta de branza si marar.

Ingrediente

  • 1,5 kg de cartofi;
  • 600 g de branza de vaci;
  • 100 g de gris;
  • 300 ml de lapte;
  • 1 ou;
  • 100 g de marar;
  • 100 g de sare.

Mod de Preparare Cartofi umpluti cu branza de vaci

  • cartofii se aleg de aceeasi marime, se spala si se pun la fiert in coaja;
  • laptele se fierbe, adaugandu-se grisul presarat si amestecandu-se bine cu telul;
  • dupe ce compozitia a fiert, se lasa sa se raceasca si se amesteca apoi cu branza, verdeata tocata marunt si ou, pana se formeaza o pasta;
  • cand cartofii sunt fierti, se lasa la racit, se curata de coaja si se taie pe jumatate, in lung;
  • cu o lingurita se scobeste apoi mijlocul, lasand o margine de cca. 2 cm;
  • jumatatile de cartofi se umplu apoi cu pasta de branza.

+ adauga comentariu pentru Cartofi umpluti cu branza de vaci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania