7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Polonice oltenesti

Polonice oltenesti

Bilute din pasta de ou fiert, cascaval si carne de carnat prajit, imbracate in verdeata si ardei rosu si servite in foi de ceapa. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 3 voturi

Case bucovinene autentice, vechi de peste un secol, intr-un complex de vacanta inedit

Case bucovinene autentice, vechi de peste un secol, intr-un complex de vacanta inedit

Undeva in frumoasa Bucovina - binecuvantatul Tinut al Manastirilor, pe Valea Moldovei, exista un "sat" mai altfel, in care timpul parca a stat in loc si ai carui locuitori vin si pleaca mereu. Daca va intrebati ce fel de asezare poate fi una ca acesata, ei bine, va spunem ca e vorba despre Satul Bucovinean, un complex de vacanta format din case vechi traditionale bucovinene autentice, de peste 100 de ani, cateva chiar de acum doua secole, reconditionate si transformate in pensiuni pentru toti cei care doresc sa traiasca precum bucovinenii de altadata.

Culese din muntii zonei Fundu Moldovei – Breaza, casele au fost demontate, coborate cu ajutorul carutelor trase de cai si refacute in locatia actuala barna cu barna, caramida cu caramida. Fiecare casa este compusa din dormitor la mansarda, camera de zi spatioasa si baie. Din dotari nu lipsesc cuptorul vechi cu vatra, perfect functional, in care se poate face focul, si nici obiectele vechi de mobilier sau alte lucruri traditionale: lazi de zestre autentice, razboi de tesut, costume populare, stergare cu motive populare, scoarte, toluri realizate de femeile din Breaza.

Pentru copiii care vin impreuna cu parintii in Satul Bucovinean, in curte a fost amenajat un mic spatiu de joc compus din tobogan, leagane si casute, toate din lemn, construite si slefuite de mesterii locali. De asemenea, oaspetii pot servi mancaruri traditionale cu specific bucovinean, deja celebre pentru gustul bun, dar si pentru ingredientele naturale deosebite.

Situat la o distanta de 94 km de Suceava, 30 km de Campulung-Moldovenesc si 13 km de Fundu Moldovei, mai exact in locul "Paraul Negrei", comunea Breaza, judetul Suceava, Satul Bucovinean isi asteapta, ospitalier, "locuitorii", care se vor bucura de un sejur inedit, petrecut intr-un decor cu adevarat de poveste.

Andreea Milici



"Case bucovinene autentice, vechi de peste un secol, intr-un complex de vacanta inedit" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Case bucovinene autentice, vechi de peste un secol, intr-un complex de vacanta inedit COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania