7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Chiftele din legume

Chiftele din legume

Chiftelele din legume pot fi atat un aperitiv delicios cat si felul principal alaturi de garnitura sau salata. Daca numarul legumelor alese poate varia, cartoful este ingredientul care nu trebuie sa l ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Ciorba cu rasol de porc

Reteta adaugata de catre meyira in data de 2016-03-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba cu rasol de porc

Ciorba ardeleneasca cu rasol de porc, zarzavat si orez, imbogatita cu smantana, ou, tarhon si patrunjel.

Ingrediente

  • 400 g de rasol de porc;
  • 2 morcovi;
  • 1 radacina de albitura;
  • 1 ceapa;
  • 1 telina;
  • 2 oua;
  • 100 g de smantana;
  • 1 lingura de orez;
  • 12 ml de otet;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • 1 legatura de tarhon;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciorba cu rasol de porc

  • se curata si se spala morcovii, albitura si telina, apoi se toaca in cubulete;
  • ceapa se curata, se spala si se toaca marunt;
  • se spala rasolul si se pune la fiert in apa cu sare; dupa ce se aduna spuma, se adauga in oala zarzavaturile;
  • cand s-au fiert toate, se scoate rasolul, se taie in bucatele mici si se tine la cald;
  • se alege si se spala orezul, se toaca marunt tarhonul si se amesteca smantana cu 2 galbenusuri si o lingurita de otet, apoi se adauga toate in ciorba si se mai lasa la fiert 10 minute;
  • in farfurii, se pune rasolul, se toarna ciorba si se presara patrunjel tocat marunt.

+ adauga comentariu pentru Ciorba cu rasol de porc COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania