Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,311 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Scoarta de migdale hacuite

Scoarta de migdale hacuite

Iei 150 dramuri zahar, pui 7 sau 8 albusuri, le bati tare bine; hacuiesti o litra migdale si le pui inuntru si zama de la jumatate alamaie; si mestecandu-le, le intinzi pe tava unsa cu ceara; le dai i ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Ciorba de vitel cu varza

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2016-06-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de vitel cu varza

Ciorba de vitel cu varza, dreasa cu ou si smantana.

Ingrediente

  • 500 g de carne de vitel;
  • 500 g de varza dulce;
  • 1 ceapa;
  • 2 morcovi;
  • 100 g de telina;
  • 1 ou;
  • 200 g de smantana;
  • 1 l de zeama de varza;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • 1 legatura de leustean;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciorba de vitel cu varza

  • varza se spala si se taie fideluta, iar ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se toaca marunt;
  • carnea se curata, se spala si se fierbe intr-o oala cu apa rece; se aduna spuma de mai multe ori si, cand nu mai lasa spuma, se adauga zarzavaturile;
  • in momentul in care acestea sunt aproape fierte, se pune si varza; se lasa pana cand si aceasta este fiarta suficient, dupa care se toarna zeama de varza, fiarta separat si strecurata, se potriveste de sare si piper si se drege cu smantana batuta cu un galbenus;
  • cand se ia de pe foc, se presara verdeata, tocata fin.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de vitel cu varza COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania