
Mazare verde cu marole capatane
Tai marolele in patru parti si le oparesti cu apa clocotita; scurgi apa, apoi pui in tingire unt sau grasime si un rand de mazare verde si un rand de marole, si la mijloc un pui prajit si lasi sa scad ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Cetatea ArdudSatu-Mare
- Muzeul de arta Ion Irimescu din FalticeniSuceava
- Monumentul Eroilor Cavaleristi din Primul Razboi Mondial de la OituzBacau
- Rezervatia naturala Blocurile de calcar de la BadilaBuzau
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Cotlet de porc ca la Jimbolia
Carne inmuiata in sos de ceapa si smantana, intalnita in Banat.
Ingrediente
- 6 cotlete;
- 2 cepe;
- 1 lingura de faina;
- 250 g de smantana;
- untura;
- sare, boia.
Mod de Preparare Cotlet de porc ca la Jimbolia
- cotletele se bat, se sareaza si se pun la rece jumatate de ora;
- se prajesc apoi pe ambele parti, iar dupa se scot intr-o cratita;
- ceapa se taie marunt si se rumeneste in grasimea ramasa, impreuna cu faina si putina boia;
- se stinge cu apa, se lasa sa dea in cateva clocote si se toarna peste carne, lasandu-le sa fiarba impreuna, inca 15 minute;
- la sfarsit se adauga smantana si se mai lasa cateva clocote.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.