Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,311 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Mamaliga de cartofi

Mamaliga de cartofi

Se spune ca gospodinele din Bucovina sunt experte in mamaliguta, iar daca o tanara nu stie sa faca mamaliga cum trebuie se considera ca nu-i inca buna de maritat. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Placinta ciobaneasca

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-08-29
9.3/10 din 8 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Placinta ciobaneasca

Inventie ardeleneasca, coapta molcom la cuptor si mancata-ncetisor.

Ingrediente

  • 1/2 kg de cartofi;
  • 300 g de carne de porc tocata (se poate folosi si carne de vita sau de pui);
  • 2 morcovi;
  • 1 ardei gras;
  • 1 ceapa;
  • 3 linguri de unt;
  • ulei;
  • sare;
  • condimente, dupa gust.

Mod de Preparare Placinta ciobaneasca

  • cartofii se taie cubulete si se pun la fiert;
  • morcovii se taie rondele, iar ardeiul gras pe lung;
  • separat, intr-o tigaie, se incinge uleiul si se pune la calit ceapa tocata marunt;
  • dupa ce s-a rumenit, se adauga carnea, morcovii, ardeiul si condimentele; se acopera tigaia cu un capac si se lasa la foc mediu 15-20 de minute;
  • cartofii fierti se pasereaza cu untul si un praf de sare, obtinandu-se un piureu mai consistent;
  • se aseaza intr-o tava compozitia de carne si legume, peste care se distribuie uniform piureul;
  • se da la cuptor 20-25 de minute, la foc mediu, pana cand prinde o crusta bine rumenita.

+ adauga comentariu pentru Placinta ciobaneasca COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania