7,311 oferte
3,178 obiective

Crap cu legume la cuptor

Reteta adaugata de catre andreeacamelia in data de 2012-08-03
8.0/10 din 5 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Crap cu legume la cuptor

Crap cu morcov, patrunjel, telina, ardei gras, cartof, mazare, fasole verde si rosii, la cuptor.

Ingrediente

  • 150 g de crap;
  • 1 morcov;
  • 1 radacina de patrunjel;
  • 1/4 radacina de telina;
  • 1/4 ardei gras;
  • 2 rosii;
  • 1 lingura de mazare verde;
  • 1 lingura de fasole verde;
  • 1 legatura de verdeata: marar si patrunjel;
  • 1-2 linguri de suc de rosii;
  • 1 cartof;
  • 2 linguri de ulei;
  • sare.

Mod de Preparare Crap cu legume la cuptor

  • pestele se spala si se fierbe in apa cu sare;
  • morcovul, radacina de patrunjel, telina si ardeiul gras se curata, se taie marunt si se inabuse in ulei pana se inmoaie;
  • mazarea si fasolea verde se curata si se fierb in apa clocotita cu sare;
  • cartoful se curata si se fierbe separat, apoi se taie in sferturi si se adauga, impreuna cu fasolea verde si mazarea, peste legumele calite;
  • se aseaza toate intr-un vas, se pune pestele fiert, apoi rosiile decojite si taiate felii si sosul de rosii, dandu-se totul la cuptor pentru 5-10 minute;
  • la sfarsit, se presara verdeata tocata.

+ adauga comentariu pentru Crap cu legume la cuptor COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania