7,311 oferte
3,178 obiective

Dovleac copt cu parmezan

Reteta adaugata de catre monica in data de 2015-10-04
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Dovleac copt cu parmezan

Dovleac cu parmezan la cuptor.

Ingrediente

  • 1 kg de dovleac;
  • 100 g de unt;
  • 100 g de parmezan;
  • 2 linguri de pesmet;
  • sare.

Mod de Preparare Dovleac copt cu parmezan

  • dovleacul se curata, se spala, se taie si se pune la fiert pentru vreo 5 minute, in apa clocotita in care s-a dizolvat putina sare, apoi se scoate cu spumiera si se scurge bine de apa;
  • se ia o tava intinsa, se unge bine cu unt, dupa care se aranjeaza bucatile de dovleac, peste care se rade parmezanul si se adauga sare, dupa gust;
  • se introduce tava la cuptor, la foc potrivit, unde se lasa pana se rumeneste dovleacul;
  • intre timp, se incinge restul de unt intr-o tigaie, se adauga pesmetul si se lasa pana se rumeneste, amestecand mereu;
  • dupa ce se scot bucatile de dovleac din cuptor, se presara deasupra pesmetul rumenit.

+ adauga comentariu pentru Dovleac copt cu parmezan COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania