
Salata de ciuperci cu arpagic
Salata de ciuperci cu arpagic, condimentata cu usturoi si foi de dafin si garnisita cu masline, patrunjel si lamaie. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Complexul Turistic de Agrement din Piatra NeamtNeamt
- Podul natural de la Ponoare sau Podul lui DumnezeuMehedinti
- Schitul Sfantul Ilie din BorlovaCaras-Severin
- Muzeul Memorial Ioan Slavici si Emil MontiaArad
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Dovlecei cu smantana
Preparat simplu si racoritor, pentru vegetarieni si nu numai.
Ingrediente
- 1 kg de dovlecei proaspeti;
- 1 ceapa;
- 1 paharel de smantana;
- 1 lingurita de otet;
- sare si zahar dupa gust;
- 2-3 linguri de ulei;
- 1 lingura de faina;
- marar verde.
Mod de Preparare Dovlecei cu smantana
- se taie felii dovleceii, se sareaza si se rumenesc in ulei, pe foc iute, apoi se dau deoparte;
- se caleste ceapa, se stinge cu faina desfacuta in apa, se mai adauga 1 ceasca de apa fierbinte si se lasa inca 10 minute la fiert;
- se intorc dovleceii in sos, cu putin zahar si otet si se lasa pe marginea plitei sa se-nchege;
- la final, dupa 15 minute, se adauga smantana.
Mod de servire
Se servesc cu verdeata tocata deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.