Articole recente

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Top Obiective

Chiftele din legume
Chiftelele din legume pot fi atat un aperitiv delicios cat si felul principal alaturi de garnitura sau salata. Daca numarul legumelor alese poate varia, cartoful este ingredientul care nu trebuie sa l ...
Bilete de Avion
Dr. Mencinicopschi, despre bacteria E. coli: Vor sa ne faca sa renuntam la legume si fructe
Reputatul profesor dr. Gheorghe Mencinicopschi sugereaza ca isteria creata de bacteria ucigasa E. coli, care ar fi omorat deja 15 persoane in Europa, face parte din acelasi scenariu cu “serialele” gripei aviare si porcine.
“Sunt convins ca este un nou episod din serialul gripei aviare, gripei porcine. Adica, sa nu mai mancam carne de porc, carne de pui. Azi sa renuntam la legume. Maine la fructe. Pentru ca sa ne hranim cu fast food, cu alimente procesate”, a declarat Mencinicopschi intr-un interviu acordat Jurnalului National.
El a mai spus ca omul este mai putin rezistent la bacterii din cauza stilului de viata dezechilibrat si a igienei precare.
Dr. Gheorghe Mencinicopschi a explicat ca bacteriile E. coli pot ajunge in organismul uman in doua moduri: direct si indirect.
“Aceste bacterii pot ajunge in organism fie direct prin contactul mainilor pe care se afla resturi de fecale. Fie indirect: prin carnea care contine bacterii si care nu este preparata termic corespunzator, fructe si legume insuficient spalate sau spalate cu apa infectata provenita din fantani plasate in vecinatatea unor wc-uri si adaposturi de animale”, a declarat profesorul in Jurnalul National.
“Sunt convins ca este un nou episod din serialul gripei aviare, gripei porcine. Adica, sa nu mai mancam carne de porc, carne de pui. Azi sa renuntam la legume. Maine la fructe. Pentru ca sa ne hranim cu fast food, cu alimente procesate”, a declarat Mencinicopschi intr-un interviu acordat Jurnalului National.
El a mai spus ca omul este mai putin rezistent la bacterii din cauza stilului de viata dezechilibrat si a igienei precare.
Dr. Gheorghe Mencinicopschi a explicat ca bacteriile E. coli pot ajunge in organismul uman in doua moduri: direct si indirect.
“Aceste bacterii pot ajunge in organism fie direct prin contactul mainilor pe care se afla resturi de fecale. Fie indirect: prin carnea care contine bacterii si care nu este preparata termic corespunzator, fructe si legume insuficient spalate sau spalate cu apa infectata provenita din fantani plasate in vecinatatea unor wc-uri si adaposturi de animale”, a declarat profesorul in Jurnalul National.
Etichete: E. coli bacteria ucigasa Gheorghe Mencinicopschi legume fructe carne de porc carne de pui scenariu gripa aviara gripa porcina
"Dr. Mencinicopschi, despre bacteria E. coli: Vor sa ne faca sa renuntam la legume si fructe" citeste si:
-
Novacul afumat din Tara Barsei, al patrulea produs traditional romanesc protejat la nivel european
07 Aprilie 2017 -
La Sfantu Gheorghe, luna mai debuteaza cu Festivalul kurtoskolacs-ului
28 Aprilie 2016 -
Craciun in Maramures: farmecul unic al traditiilor rurale, pastrate cu sfintenie de sute de ani
14 Octombrie 2016 -
12 localitati vor fi autorizate ca statiuni turistice, printre care Sucevita, Baile Banffy, Colibita, Negresti-Oas si Baia de Fier
28 Octombrie 2016 -
Timisoara Capitala Culturala Europeana va fi promovata si printr-un traseu gastro-cultural banatean
09 Martie 2017 -
Povestea Iepurasului
14 Aprilie 2017 -
In Covasna, Anul Turismului promoveaza Intorsura Buzaului ca principala destinatie
14 Feb 2017
Fii primul care comenteaza asta.