Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,311 oferte
3,178 obiective

Frigarui de berbec

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-10-05
9.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Frigarui de berbec

Frigarui cu carne de berbec, rosii, ceapa si ardei.

Ingrediente

  • 1,5 kg de pulpa de berbec;
  • 150 g de rosii;
  • 150 g de ceapa;
  • 150 g de ardei gras;
  • 100 ml de ulei;
  • 10 g de sare;
  • 1 g de piper;
  • 1 g de cimbru.

Mod de Preparare Frigarui de berbec

  • carnea se taie in cubulete a cca. 10-15 gr; se condimenteaza cu sare, piper si cimbru;
  • ceapa se desface foi si se taie patratele, la fel rosiile si ardeii;
  • se pun alternativ pe bete de frigarui, se ung cu ulei si se pun la gratar.

Mod de servire

Se servesc calde, cu garnitura de pilaf, mazare si cartofi prajiti.

+ adauga comentariu pentru Frigarui de berbec COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania