7,308 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnia de fasole a devenit un preparat emblema al gastronomiei romanesti. Fiarta la foc mic pentru un timp indelungat isi pastreaza valorile nutritive, sursa de fibre si vitaminele, totul pentru un gu ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Frigarui din carne de porc

Reteta adaugata de catre andreihampu in data de 2014-01-29
9.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Frigarui din carne de porc

Frigarui din piept de porc, cu cimbru si boia.

Ingrediente

  • 400 g de piept de porc;
  • cimbru si boia;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Frigarui din carne de porc

  • carnea se taie fasii, care se trec prin ulei si se presara cu sare, piper, cimbru si boia;
  • se rulueaza apoi fasiile de carne, se infig pe betele de frigarui si se aseaza intr-o tava cu apa si ulei, dandu-se la cuptor pentru 30-40 de minute;
  • dupa ce s-au rumenit, frigaruile se scot pe un platou cu muraturi.

+ adauga comentariu pentru Frigarui din carne de porc COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania