7,297 oferte
3,178 obiective

Setari Cautare

  • Judet
  • Localitate
  • Tip Unitate
  • Clasificare Unitate
  • Denumire
  • Recomandat pentru
  • Facilitati
Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Tort din orez si budinca

Tort din orez si budinca

Tort din orez, nuca, dulceata si budinca de cacao, presarat cu fulgi de nuca de cocos. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Hotel Central

Olt, Bals


5.1/10 din 12 voturi


Hotel Central Bals

Orasul Bals beneficiaza de o amplasare geografica ce faciliteaza turismul. In partea de sud-vest, la poalele colinei Mainesti, se gaseste o manastire cu acelasi nume, Manastirea Mainesti.
Anual, in luna iunie are loc festivalul etnofolcloric Pomul Vietii.

Denumire Hotel Central
Adresa Strada Nicolae Balcescu 22, Bals, Olt
Telefon 0249451135
Nr de locuri 48
Nr camere duble 24
Latitudine 44.3499985
Longitudine 24.0994434

Recomandat pentru

  • Tineri
  • Familii cu copii
  • Varstnici

Facilitati si Servicii Incluse - Hotel Central

  • Internet
  • Parcare
  • TV
  • Baie cu dus
  • Frigider / Minibar
  • Restaurant
  • Terasa

Optiunea de galerie proprie nu este disponibila pentru Hotel Central din Bals, judetul Olt, adica in cazul unitatilor de cazare inregistrate cu abonament de tip FREE.
Aceasta optiune nu este disponibila la Hotel Central din Bals, judetul Olt - in cazul unitatilor inregistrate cu abonament de tip FREE.
Retetele nu sunt disponibile la Hotel Central din Bals, judetul Olt - in cazul unitatilor de cazare inregistrate cu abonament de tip FREE.
Chestionarul nu este disponibil pentru Hotel Central din Bals, judetul Olt - in cazul unitatilor inregistrate cu abonament de tip FREE.
Raza:   km    fata de Hotel Central Calculeaza

Aceasta optiune nu este disponibila pentru Hotel Central din Bals, judetul Olt - in cazul hotelurilor inregistrate cu abonament de tip FREE.
+ adauga comentariu pentru Hotel Central COMENTARII (1):

fb_avatar
Viorel

Hotel Central -- Bals
Ajuns in Bals pe la ora 1 (dupa miezul noptii). A trebuit sa intreb daca exista un hotel in oras (veneam dinspre Strehaia, unde intentionam sa ramin peste noapte, insa in ditamai Strehaia in 2011 nu exista hotel). Am avut noroc; era timp de vara, cind multi din tinerii someri al Balsului si ai Romaniei aveau timp berechet de umblat pe strazi, asa ca unul din ei mi-a aratat unde era hotelul. Care hotel n-are nici o firma. Am dat de o usa de sticla incuiata si apoi descuiata (dupa ce batusem in ea, ca la un han din Codrii Vlasiei, pe la '907) de catre o femeie sculata din somn. Urmind sanatoasa traditie comunista, receptionerii de hotel din RO (in afara de cei lucrind pt. hotelurile corporatiilor multinationale) trag bine mersi la aghioase pe timp de noapte. Mi s-a dat o camera "la cucurigu" fiindca exista doua Romanii: una cu hoteluri (inabordabile pt. cetatenii de rind) cu lift(uri) si aer conditionat -- si restul, incluzind oriunde se poate dormi in Bals. Deci, nu A/C si nu lift pt. un bagaj mare, carat de la aeroport. Mi-am adus aminte: exista totusi un lift, bineinteles nefunctionabil (decit pt. sefii din timpul zilei: “nu avem cheia”, imi zice femeia plictisita si usor vexata). Fara chitanta (poate doar strainilor li se da chitanta); cum sa mai intrebi de ea cind tu “deranjezi” pe toata lumea in miez de noapte? Pe urma, vechea poveste -- ei cu banii "neschimbati" si tu cel cu banii "nepotriviti": ”N-aveti 40 de lei ca sa va dau eu… [nu mai stiu cit]?” Dusul din camera a mers pina cind dintr-o data s-a oprit curentul, lucru obisnuit pe tot cuprinsul patriei, ramas si el din vremurile patriei comuniste. Dar lumea s-a obisnuit atit de bine cu penele de curent incit ele nici nu mai sint bagate in seama. Curentul a revenit peste vreo 40 de minute. Camera cu un aspect strict minimalist – pt. pretul cerut se putea introduce in camera un fotoliu sau macar un taburet (ca la spital sau ca la inchisoare). Patul f. jos (trebuie sa “te arunci” in el) si lat, facut zic eu, pt. escapade romantice scurte dar profitabile pt. hotel. Dimineata lucrurile cu banii s-au aranjat (am primit doi poli inapoi) si dus am fost. Recomand acest hotel numai pt. cei ce vor sa evite o cazare in Craiova, unde platesti mai mult pt. aceleasi servicii (daca nu chiar mai proaste).



Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Parerea noastra Hotel Central din Bals, judetul Olt impresii, ganduri, opinii

In curand vom porni la drum. Vom face acesta rubrica sa vibreze de opinii si de ganduri: ale noastre, despre ceea ce inseamna turismul de calitate. Vom fi mereu in cautarea adevarului, oferind impresii la cald despre unitatile de cazare si alimentatie, vom gasi dovezi care sa sustina informatiile pe care noi le oferim deja prin intermediul acestui website. Vom deveni oamenii potriviti la locurile potrivite. Atat pentru tine, cel pasionat de turism, cat si pentru voi, gazdele celor ce strabat tara in lung si-n lat.

Cazare Romania