7,303 oferte
3,178 obiective

Setari Cautare

  • Judet
  • Localitate
  • Tip Unitate
  • Clasificare Unitate
  • Denumire
  • Recomandat pentru
  • Facilitati
Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Mar umplut la cuptor

Mar umplut la cuptor

Marul, un aliment- medicament, aflat la loc de cinste din cele mai vechi vremuri, crud sau copt in cuptor, ramane un dulce sanatos, delicios si aromat pentru fiecare. ...

Bilete de Avion

Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Hoteluri in judetul Olt

Pe skytrip.ro gasiti oferta de cazare hotel-uri, pensiuni si vile din Olt disponibile la o cautare simpla in Olt, cu descriere, fotografii, servicii si facilitati, meniu, recomandari, obiective turistice din zona, localizate pe o raza de pana la 50 de kilometri, oferte promotionale din Olt la cazare si multe altele. Prin skytrip.ro dorim sa oferim toate informatiile necesare pentru a avea un ghid turistic complet. Cu lista de hotel-uri gasiti orice informatie utila pentru cazare in Olt.

Olt, Slatina
Hotel Bulevard Prestige

Hotelul Bulevard Prestige, complet renovat in anul 2007 este situat in imediata vecinatate a Prefecturii Judetului Olt. Unul din apartamentele hotelului a fost special construit pentru Nicolae Ceausescu.

Olt, Bals
5.2/10 din 11 voturi
Hotel Central

Orasul Bals beneficiaza de o amplasare geografica ce faciliteaza turismul. In partea de sud-vest, la poalele colinei Mainesti, se gaseste o manastire cu acelasi nume, Manastirea Mainesti.Anual, in luna iunie are loc festivalul etnofolcloric Pomul...

Olt, Slatina
10.0/10 din 1 vot
lipsa poza

Hotel Est ofera turistilor 56 locuri de cazare conform clasificarii la categoria de 2 stele.

Olt, Slatina
5.0/10 din 1 vot
lipsa poza

Hotel Paradis 2000 ofera cazare in camere single, duble si apartamente amenajate conform clasificarii sale la categoria de 3 stele.

Olt, Slatina
5.5/10 din 2 voturi
Hotel Parc

Odata cazati la hotel Parc puteti porni spre a vizita diversele obiective din imprejurimi: Manastirea Clocociov; Biserica Domneasca (acum Sfanta Treime); Manastirea Streharet; Casa memoriala Scornicesti; Cetatea dacica Sucidava.

Olt, Slatina
5.5/10 din 2 voturi
Hotel President

Hotel President a fost construit in vremea regimului comunist si este situat pe drumul european E70, intre localitatile Pitesti si Slatina, intr-un decor natural de un pitoresc deosebit, langa Scornicesti.

Olt, Slatina
1.0/10 din 1 vot
Hotel Romtimex

Hotel Romtimex ofera clientilor ce-i calca pragul servicii moderne de cazare si masa, intr-o ambianta placuta oferita de imbinarea perfecta a traditionalului cu modernul.

Olt, Caracal
6.0/10 din 4 voturi
Hotel Romula

Hotel Romula este situat in municipiul Caracal, langa parcul Constantin Poroineanu si primaria Caracal.

Olt, Slatina
Hotel Senator

Hotelul Senator va ofera conditii de cazare excelente, in camere spatioase cu mobilier din lemn masiv. La restaurantul hotelului puteti servi delicioasele preparate cu specific italian, iar dimineata Cafe del Corso te asteapta cu o cafea fierbinte si...

Olt, Slatina
10.0/10 din 1 vot
Hotel Zytto

Hotel Zytto este situat la intrare in Slatina dinspre Craiova pe E574, in vecinatatea stadionului 1 Mai.Hotel Zytto este cel mai nou si modern hotel din Slatina, care va ofera cele mai bune conditii de cazare din zona. Hotel Zytto va asteapta sa ...

Olt, Caracal
6.9/10 din 13 voturi
Pensiunea No Name

Pensiunea No Name din Caracal ofera turstilor posibilitatea de a se caza in una din cele 5 camere duble de care dispune, amenajate conform cerintelor clasificarii la categoria de 2 margarete.

Olt, Bobicesti
1.0/10 din 1 vot
Pensiunea Padurea Sarului

Pensiunea Padurea Sarului este cotata la trei margarete, fiind dotata cu toate facilitatile necesare, satisfacand astfel toate exigentele clientilor.

Olt, Plaviceni
lipsa poza

Pensiunea Palvia- Han2001 pune la dispozitia turistilor 3 camere duble, amenajate conform cerintelor celor 2 margarete cu care a fost clasificata.

Olt, Caracal
7.5/10 din 10 voturi
lipsa poza

Pensiunea Primavera ofera turistilor posibilitatea cazarii in 17 camere confortabile si amenajate conform cerintelor clasificarii la categoria de 2 margarete.

Olt, Slatina
10.0/10 din 1 vot
Pensiunea PSG

Pensiunea PSG va intampina cu servicii de calitate, personal calificat si dotari la standarde europene.

1-15 din 19
Pagini:   1 2 >>|
Cazare Romania