7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnia de fasole a devenit un preparat emblema al gastronomiei romanesti. Fiarta la foc mic pentru un timp indelungat isi pastreaza valorile nutritive, sursa de fibre si vitaminele, totul pentru un gu ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Musaca de cartofi copti cu sos tomat

Reteta adaugata de catre visanraluca in data de 2013-11-14
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Musaca de cartofi copti cu sos tomat

Musaca de cartofi cu carne tocata si smantana, acoperita cu sos de rosii imbogatit cu cimbru si coriandru.

Ingrediente

  • 6 cartofi;
  • 400 g de carne tocata;
  • 2 cepe;
  • 5 rosii;
  • 2 oua;
  • 150 g de smantana;
  • 50 g de unt;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • ulei;
  • cimbru si coriandru;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Musaca de cartofi copti cu sos tomat

  • cartofii se coc in cuptor, apoi se lasa la racit si se taie felii;
  • carnea se inabuse cu ceapa taiata marunt, apoi se potriveste de sare si se adauga verdeata tocata;
  • intr-un vas uns cu unt se aseaza un strat de felii de cartof, unul de carne, operatia repetandu-se pana se termina ingredientele, ultimul strat fiind de cartofi;
  • se toarna deasupra smantana batuta cu ouale si un praf de sare si se da la cupto pentru 25 de minute;
  • rosiile se oparesc, se decojesc, se dau pe razatoare si se pun la fiert cu putin uli, cimbru, coriandru, sare si piper dupa gust, lasandu-se pe foc pana scade sosul;
  • musacaua se aduce la masa cu sos de rosii peste.

+ adauga comentariu pentru Musaca de cartofi copti cu sos tomat COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania