7,305 oferte
3,178 obiective

Muschi cu sos de vin si macaroane

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-11-30


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Muschi cu sos de vin si macaroane

Muschi de vita impanat cu morcovi, in sos de vin si condimentat cu usturoi si cimbru, garnisit cu macaroane.

Ingrediente

  • 680 g de carne de vita;
  • 75 g de morcovi;
  • 75 g de untura;
  • 75 g de ceapa;
  • 50 g de telina;
  • 50 g de bulion;
  • 12 g de usturoi;
  • 1 fir de cimbru;
  • 50 g de faina;
  • 25 g de macaroane;
  • 25 g de unt;
  • 50 ml de vin;
  • 50 ml de supa;
  • 50 g de cascaval;
  • 15 g de sare;
  • 1 g de piper.

Mod de Preparare Muschi cu sos de vin si macaroane

  • carnea se impaneaza cu felii de morcovi, se sareaza si se pune la rumenit in untura;
  • in untura ramasa se caleste faina, la care se adauga morcovii, telina si ceapa taiata felii;
  • cand s-au rumenit, se sting cu bulion si supa, se adauga carnea, cimbru, piper si sare;
  • se lasa sa fiarba timp de 3 ore, dupa care se scoate carnea, se taie felii, sosul se strecoara, i se adauga vin si se da putin in fiert;
  • macaroanele se fierb cu sare, se racesc si se pun intr-o cratita cu unt fierbinte, cu care se amesteca; se adauga cascaval ras peste si se servesc ca garnitura la friptura.

+ adauga comentariu pentru Muschi cu sos de vin si macaroane COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania