7,303 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Placinta saseasca

Placinta saseasca

Grisul va deveni diafan pentru placinta traditional saseasca daca este fiert la foc mic, iar cand incepe sa clocoteasca se va adauga grisul in ploaie, amestecandu-se energic pentru a nu se forma cocol ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Muschi cu sos de vin si macaroane

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-11-30


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Muschi cu sos de vin si macaroane

Muschi de vita impanat cu morcovi, in sos de vin si condimentat cu usturoi si cimbru, garnisit cu macaroane.

Ingrediente

  • 680 g de carne de vita;
  • 75 g de morcovi;
  • 75 g de untura;
  • 75 g de ceapa;
  • 50 g de telina;
  • 50 g de bulion;
  • 12 g de usturoi;
  • 1 fir de cimbru;
  • 50 g de faina;
  • 25 g de macaroane;
  • 25 g de unt;
  • 50 ml de vin;
  • 50 ml de supa;
  • 50 g de cascaval;
  • 15 g de sare;
  • 1 g de piper.

Mod de Preparare Muschi cu sos de vin si macaroane

  • carnea se impaneaza cu felii de morcovi, se sareaza si se pune la rumenit in untura;
  • in untura ramasa se caleste faina, la care se adauga morcovii, telina si ceapa taiata felii;
  • cand s-au rumenit, se sting cu bulion si supa, se adauga carnea, cimbru, piper si sare;
  • se lasa sa fiarba timp de 3 ore, dupa care se scoate carnea, se taie felii, sosul se strecoara, i se adauga vin si se da putin in fiert;
  • macaroanele se fierb cu sare, se racesc si se pun intr-o cratita cu unt fierbinte, cu care se amesteca; se adauga cascaval ras peste si se servesc ca garnitura la friptura.

+ adauga comentariu pentru Muschi cu sos de vin si macaroane COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania