7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Ciorba de potroace

Ciorba de potroace

Ciorba de potroace este una dintre cele mai bune ciorbe traditionala Munteniei, maruntaiele de pasare, preferabil pasare de curte, in combinatie cu zeama de varza acra dau ciorbei o savoare de neuitat ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Oua in malai

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-10-31
10.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Oua in malai

De vei incerca sa servesti un pic/ Oua in malai ca la Meledic/ De 2-3 ori inca vei mai gusta/ Si parca tot nu te vei satura.

Ingrediente

  • 1 kg de malai;
  • 600 g de cas afumat;
  • 500 ml de lapte dulce;
  • 900 g de smantana;
  • 200 g de nuca;
  • 200 g de stafide;
  • 3 linguri de miere de albine;
  • 100 g de unt;
  • 10 oua.

Mod de Preparare Oua in malai

  • casul se da printr-o razatoare mica;
  • laptele se pune la fiert si cand da in clocot se adauga mierea de albine, smantana, si 400 g din casul ras; se amesteca permanent ca sa nu se lipeasca si se lasa sa clocoteasca 1 minut;
  • se adauga apoi malaiul, nuca si stafidele, si se face o mamaliga nu prea vartoasa, fara sa se opreasca amestecatul;
  • se bat spuma 4 oua;
  • se unge o tava cu unt,
  • dupa ce s-a racit putin, mamaliga se freaca cu ouale batute si se pune in tava un strat gros de un deget;
  • se fac cu lingura gauri in care se sparge cate un ou, peste care se presara cas ras;
  • se da la cuptor 30 minute, cat sa se inchege ouale;
  • se serveste calda, cu piper deasupra.

Mod de servire

Se serveste cu tuica de prune sau cu vin rosu.

+ adauga comentariu pentru Oua in malai COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania