Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,311 oferte
3,178 obiective

Pastrav fiert in smantana

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2015-10-25
7.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pastrav fiert in smantana

Pastrav fiert in smantana, un fel de mancare specific bucovinean.

Ingrediente

  • 8 pastravi proaspeti de marime potrivita;
  • 6 linguri de smantana grasa;
  • marar proaspat.

Mod de Preparare Pastrav fiert in smantana

  • pastravii se curata bine de solzi si de maruntaie, se spala si se freaca cu sare;
  • se toarna smantana in tigaie si se tine la foc mic, iar la primul clocot se pun si pastravii; se fierb 10 minute pe o parte, apoi se intorc si se mai fierb inca 10 minute pe cealalta parte;
  • la sfarsit, se presara deasupra mararul tocat marunt.

Mod de servire

Se serveste cu mamaliga calda.

+ adauga comentariu pentru Pastrav fiert in smantana COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania