7,303 oferte
3,178 obiective

Pateuri cu leurda si branza

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-03-27


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pateuri cu leurda si branza

Pateuri umplute cu branza si leurda, presarate cu susan.

Ingrediente

  • 1 pachet de aluat de foietaj;
  • 250 g de telemea;
  • 4-5 legaturi de leurda;
  • 1 legatura de ceapa verde;
  • 2-3 linguri de pesmet sau faina;
  • 200 g de smantana;
  • 1 galbenus;
  • 2 linguri de susan;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Pateuri cu leurda si branza

  • aluatul se decongeleaza, se desface si se taie in patratele sau dreptunghiuri;
  • leurda se spala, se curata de codite si se opareste, apoi se amesteca in blender cu branza rasa, smantana, pesmetul, ceapa verde taiata, sare si piper dupa gust;
  • compozitia se repartizeaza pe bucatile de aluat, care se pliaza, iar marginile se preseaza putin;
  • se aseaza pateurile intr-o tava stropita cu putina apa, se ung cu galbenus si se presara cu susan; se coc la foc iute, pentru 20-25 de minute.

+ adauga comentariu pentru Pateuri cu leurda si branza COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania