Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,311 oferte
3,178 obiective

Peste impachetat

Reteta adaugata de catre monica in data de 2016-12-30
7.3/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Peste impachetat

Peste umplut cu ceapa si usturoi, copt cu slanina, sunca afumata si cimbru si servit cu mujdei frecat cu smantana.

Ingrediente

  • 2 pesti (400 g - macrou sau caras);
  • 200 g de slanina afumata;
  • 200 g de sunca afumata;
  • 2 fire de cimbru;
  • 1 ceapa mica;
  • 3-4 catei de usturoi;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Peste impachetat

  • pestele se curata, se spala si se presara cu sare si piper;
  • ceapa si usturoiul se taie marunt si se pun in interiorul pestilor;
  • acestia se aseaza pe cate o folie de aluminiu pentru gatit, pe feliute de slanina si sunca, impreuna cu cimbrul, apoi se impacheteaza si se aseaza intr-o tava cu putina apa si ulei;
  • se coc la foc potrivit 30-35 de minute, dupa care se servesc, cat sunt calzi, cu mujdei de usturoi frecat cu smantana.

+ adauga comentariu pentru Peste impachetat COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania