7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Tocanita hunedoreana

Tocanita hunedoreana

La Hunedoara, tocanita se prepara din carne de porc si sos de mustar si smantana si e gustoasa de-ti vine sa-ti lingi degetele. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Pui ca pe Ialomita

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-16
6.5/10 din 6 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pui ca pe Ialomita

Un deliciu muntenesc: pui umplut, cu garnitura de legume.

Ingrediente

  • 1 pui intreg;
  • 750 g de piept de pui;
  • 250 g de ficat de pui;
  • 1 kg de cartofi;
  • 150 g de fasole verde;
  • 150 g de mazare;
  • 100 g de ceapa;
  • 250 g de morcovi;
  • 2 oua;
  • 100 g de untura;
  • 50 g de unt;
  • 15 g de verdeata;
  • 25 g de sare;
  • 1 g de piper.

Mod de Preparare Pui ca pe Ialomita

  • puiul se curata complet, se spala bine si se zvanta;
  • ceapa se toaca, iar pieptul de pui si ficatul se taie bucatele mici; se pun la calit impreuna, apoi se lasa la racit;
  • dupa aceea, se dau prin masina de tocat;
  • se adauga ouale, sare si piper si se amesteca bine, pana cand se obtine o pasta;
  • se umple puiul cu pasta obtinuta, se coase, se unge cu untura, se sareaza deasupra si se baga la cuptor;
  • cartofii se fierb in coaja;
  • morcovii se taie rondele si se fierb separat;
  • dupa ce s-au racit, cartofii se curata si se taie in felii uniforme;
  • se amesteca mazarea fasolea, cartofii si morcovii, se pune sare, unt si verdeata tocata deasupra si se baga la cuptor;
  • cand puiul s-a rumenit, se serveste cu garnitura de legume si cu salata verde.

Mod de servire

Se serveste cu un pahar de vin rose sec sau cu o bere neagra.

+ adauga comentariu pentru Pui ca pe Ialomita COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania