
Supa de rosii cu galuste de gris
Supa de rosii este una dintre mancarurile cele mai hranitoare si usor de preparat in fiecare sezon. Pentru obtinerea unor galuste pufoase, focul trebuie sa fie foarte mic, iar compozitia pregatita in ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Tocanita hunedoreana
La Hunedoara, tocanita se prepara din carne de porc si sos de mustar si smantana si e gustoasa de-ti vine sa-ti lingi degetele.
Ingrediente
- 600 g de carne de porc;
- 800 g de ceapa;
- 75 g de untura;
- 2 g de boia de ardei;
- 50 g de usturoi;
- 50 g de mustar;
- 100 g de smantana;
- 25 g de sare.
Mod de Preparare Tocanita hunedoreana
- carnea se spala, se imparte in bucati si se prajeste in grasime;
- ceapa se toaca marunt si se adauga peste carne, calindu-se bine pana se inmoaie;
- cand s-a ingalbenit, se adauga usturoiul si boiaua;
- din mustar si smantana se prepara un sos cu care se stinge friptura;
- se mai lasa sa fiarba inca putin si se serveste calda.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare



Fii primul care comenteaza asta.