
Bors de fasole vere cu taitei de casa
Cu discrete arome de usturoi si cimbru, borsul de fasole verde cu taitei se presara cu leusean si se serveste cu pofta. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Retete culinare traditionale
Retete culinare din categoria mancaruri-cu-peste
specifice regiunilor:
Dobrogea;
Chiftelute de icreReteta traditionala din regiunea Dobrogea
|
6 voturi
din |
![]() |
Icrele sunt bune si in ciorba sau prajite, insa nu sunt de ocolit sub forma de chiftele. |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-22 |
Ficatei de stiuca in untReteta traditionala din regiunea Dobrogea
|
4 voturi
din |
![]() |
Mancare rafinata, dar putin cunoscuta printre cei gurmanzi. |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-16 |
Scrumbie de DunareReteta traditionala din regiunea Dobrogea
|
9 voturi
din |
![]() |
Scrumbia se gateste in general la gratar si cuptor, insa mai poate fi servita si prajita, marinata sau plachie. |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-14 |