7,311 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Buciume prajite in unt

Buciume prajite in unt

Pui pe o masa 160 dramuri faina, 50 dramuri unt proaspat taiat felii in faina, 80 dramuri migdale curatite si pisate cu faina, 5 dramuri scortisoara, de la o alamaie coaja; intai freci faina cu unt cu ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Salau cu cascaval

Reteta adaugata de catre monica in data de 2016-09-30
9.8/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Salau cu cascaval

Salau cu cascaval, gatit cu rosii, ceapa si vin alb la cuptor si servit cu smantana si lamaie.

Ingrediente

  • 1 salau;
  • 250 g de cascaval;
  • 4 rosii;
  • 1 ceapa;
  • 50 g de unt;
  • 100 ml de ulei;
  • 1 pahar de vin alb;
  • 100 g de smantana;
  • 2 linguri de otet;
  • 1 lamaie;
  • 1 frunza de dafin;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Salau cu cascaval

  • pestele se curata si se spala, lasandu-l apoi sa se scurga;
  • ceapa si rosiile se taie rodele;
  • cascavalul se da prin razatoarea cu ochiuri fine;
  • se aseaza intr-o tava rondele de rosii, apoi ceapa, untul si frunza de dafin;
  • pe acest pat se aseaza pestele, care se stropeste cu ulei, vin si otet; deasupra se presara jumatate din cantitatea de cascaval ras;
  • tava se baga in cuptorul incins, la foc mijlociu, pana cand pestele se patrunde si se rumeste;
  • se scoate pestele din tava, se pune intr-un alt vas, iar deasupra se toarna sosul din prima tava, strecurat, peste care se presara si restul cascavalului si sa da din nou la cuptor, pentru 15-20 de minute;
  • se serveste pe un platou cu salata si patrunjel, iar alaturi smantana si lamaie taiata felii.

+ adauga comentariu pentru Salau cu cascaval COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania