7,297 oferte
3,178 obiective

Sarmale cu fasole

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-11-29


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Sarmale cu fasole

Sarmale in foi de vita, umplute cu amestec de fasole, naut, orez si linte.

Ingrediente

  • 200 g de fasole alba boabe;
  • 200 g de naut;
  • 250 g de orez;
  • 250 g de linte;
  • 1 morcov;
  • 3 cepe;
  • frunze de vita-de-vie;
  • suc de rosii;
  • patrunjel verde;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Sarmale cu fasole

  • fasolea si nautul se spala si se pun la fiert; prima apa se arunca, apoi se lasa la fiert pana se inmoaie bobul;
  • cepele se curata, se spala, se taie marunt si se calesc in ulei;
  • se incorporeaza fasolea, nautul, orezul si lintea si se lasa putin la calit;
  • morcovul se da pe razatoarea mica si se adauga peste amestecul obtinut; se condimenteaza dupa gust;
  • se formeaza sarmale in foi de vita, care se aseaza intr-o oala (nu mai mult de 3 randuri) si peste care se toarna apa si suc de rosii, lasandu-le la fiert.

+ adauga comentariu pentru Sarmale cu fasole COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

Va multumim pentru comentariu, acesta va fi publicat dupa moderare.

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania