7,297 oferte
3,178 obiective

Spanac de curechi vanat

10.0/10 din 2 voturi


Descriere

Intai se spala curechiul tare bine si-l oparesti de doua ori cu apa clocotita; apoi il pui de ferbe moale si strecurandu-l, ii faci rumineala de-abia galbana de faina cu grasime; si taind curechiul tare maruntel, il pui inuntru in rumineala ca sa se prajasca bine; apoi ii pui doua polonice zama de carne, puind piperiu si sare, o bucatica zahar, doua linguri smantana, castane pe cate vrei si sa-l lasi sa fearba putin; si apoi il pui pe farfurii, facand garnitura impregiur cu carnati sau parjoale.

* curechi - varza.


Citeste si:

+ adauga comentariu pentru COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania