7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Plachie bucovineana

Plachie bucovineana

Preparatele culinare din peste au fost intotdeauna la loc de cinste in gastronomia romaneasca. Pestele este o sursa de minerale si vitamine, contine putin colesterol si asigura o digestie usoara. Indi ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Spanac de Sighisoara

Reteta adaugata de catre noana in data de 2011-02-25
6.6/10 din 5 voturi


Descriere Spanac de Sighisoara

O savuroasa mancare cu spanac va fi o reusita culinara daca se aleg frunze de spanac tanar, fraged, fiind considerat foarte valoros nutritiv si cel mai gustos.

Ingrediente

  • 1 kg de spanac;
  • 200 g orez;
  • 1 pahar cu smantana;
  • sare si piper dupa gust;
  • 2 linguri de untura;
  • 1 pahar cu lapte;
  • 1 lingura de marar;
  • 1 lingura de faina.

Mod de Preparare Spanac de Sighisoara

  • se clateste spanacul bine, sub jet de apa, se opareste in apa cu sare si se strecoara;
  • se pune la incins o lingura de untura si se caleste orezul, se stinge cu 2 cani de apa si se lasa sa fiarba;
  • spanacul se toaca si se caleste in untura care a ramas;
  • laptele de incorporeaza incet in faina;
  • se toaca mararul;
  • se aseaza toate peste spanac: lapte si faina, sare, piper, marar si se lasa pe foc un sfert de ora;
  • se pune orezul calit peste spanac si se da la cuptorul incins pentru inca 15 minute.

Mod de servire

Se poate servi impreuna cu snitel de ciuperci, sos de castraveciori acri cu marar si smantana alaturi de un pahar cu vin alb sec.

+ adauga comentariu pentru Spanac de Sighisoara COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania