7,309 oferte
3,178 obiective

Tocana banateana cu carne de porc si galuste

Reteta adaugata de catre grigoreana in data de 2016-05-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tocana banateana cu carne de porc si galuste

Tocana din carne de porc cu rosii si galuste.

Ingrediente

  • 750 g de carne de porc;
  • 2 cepe;
  • 200 g de rosii in bulion;
  • 175 ml de ulei;
  • 200 g de faina;
  • 2 oua;
  • 1 lingurita de boia dulce;
  • 1 legatura de verdeata;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Tocana banateana cu carne de porc si galuste

  • carnea se taie in bucati mici, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei;
  • in uleiul ramas, se caleste ceapa, se stinge cu rosiile in bulion, care au fost trecute printr-o sita, se adauga boia, sare si apa si se lasa sa fiarba;
  • se pun bucatile de carne in sos si se fierbe in continuare la foc domol;
  • din faina, oua, sare si putina apa se prepara o coca din care se rup bucatele care se rotunjesc intre palme si se fierb impreuna cu tocana cel putin 30 de minute.

+ adauga comentariu pentru Tocana banateana cu carne de porc si galuste COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania