7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Pilaf cu dovlecei

Pilaf cu dovlecei

Pilaf de orez cu dovlecei. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

5 Pasi pentru a inchiria pe termen scurt apartamentul ideal

5 Pasi pentru a inchiria pe termen scurt apartamentul ideal

Cazarea in regim hotelier a devenit o varianta din ce in ce mai populara in randul celor care calatoresc in scop de afaceri, se relocheaza intr-un alt oras sau pur si simplu pornesc intr-o calatorie relaxanta alaturi de prieteni sau familie. Acest tip de cazare ofera numeroase beneficii fata de alte modalitatii de cazare: preturi mai mici, apartamente sau garsoniere spatioase, intimitate si functionalitate deplina, iar inchirierea unui apartament in regim hotelier atunci cand calatoresti cu familia, prietenii sau colegii nu este deloc un procedeu complicat. Din contra!

Iata 5 pasi pentru a inchiria pe terment scurt apartamentul ideal pentru calatoria ta:
 
1. Alege apartamentul pe care doresti sa il inchiriezi in functie de scopul calatoriei tale. Din apartamente ROcazare poti alege variante cu doua sau trei camere, apartamente spatioase si modern mobilate, ideale pentru orice calatorie. Daca iti organizei o calatorie alaturi de familie, un apartament cu doua camere este alegerea perfecta, iar pentru o calatorie business sau alaturi de prieteni, un apartament cu trei camere iti ofera toate facilitatile si intregul spatiu de care ai nevoie.
2. Ia in considerare bugetul de care dispui. Fara doar si poate, daca vei alege cazarea in regim hotelier vei ramane cu mai multi in buzunar, insa este important sa tii cont de bugetul de care dispui. Mai mult decat atat, atunci cand alegi un apartament in regim hotelier, plata se face pe apartament nu pe numarul de persoane, costurile fiind, bineinteles, influentate de capacitatea fiecarei locatii.
3. Tine cont de facilitatile pe care ti le ofera apartamentul. Te pregatesti pentru o calatorie in scop de afaceri? Atunci cu siguranta ai nevoie de conexiune la Internet si de un birou unde sa poti lucra in liniste. Calatoresti alaturi de colegi, prieteni sau familie? Atunci cu siguranta vei avea nevoie de mai mult spatiu, de doua bai, de o bucatarie complet functionala.
4. Tine cont de localizare. Indiferent care ar fi scopul calatoriei tale, localizarea apartamentului pe care il alegi este importanta. Daca scopul este sa vizitezi cat mai multe locuri, atunci ar fi bine ca apartamentul sa fie aproape de principalele atractii turistice pe care le-ai vizat. De asemenea, daca vei calatori in scop de afaceri, ar fi indicat ca apartamentul sa fie localizat intr-o zona centrala, cat mai aproape de punctele tale de interes.
5. Contacteaza agentia. Dupa ce te-ai hotarat asupra apartamentului in care doresti sa stai pe durata calatoriei tale contacteaza agentia si cere detalii despre perioada rezervarii in vederea obtinerii unei oferte potrivite.
 
Astfel, calatoria ta va deveni mult mai placuta si mai relaxanta pentru ca vei sta, chiar si pentru scurt timp, intr-un apartament spatios, confortabil, mai pe scurt intr-o casa departe de casa.
 



"5 Pasi pentru a inchiria pe termen scurt apartamentul ideal" citeste si:
+ adauga comentariu pentru 5 Pasi pentru a inchiria pe termen scurt apartamentul ideal COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania