7,297 oferte
3,178 obiective

Ciulama de ciuperci cu carne de pasare

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-04-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciulama de ciuperci cu carne de pasare

Gustoasa ciulama de ciuperci cu carne de pasare te cucereste de la prima degustare.

Ingrediente

  • 750 g de carne de pasare;
  • 250 g de ciuperci;
  • 200 g de faina;
  • 100 g de untura;
  • 50 g de unt;
  • 100 g de morcovi;
  • 50 g de telina;
  • 50 g de ceapa;
  • 20 g de sare.

Mod de Preparare Ciulama de ciuperci cu carne de pasare

  • carnea se pune la fiert impreuna cu zarzavaturile, ceapa si sarea;
  • faina se caleste putin in untura incinsa, amestecandu-se bine cu o lingura de lemn;
  • ciupercile se ung cu unt, se amesteca toate intr-un vas si se pun si ele la calit;
  • se sting apoi cu zeama strecurata (in care a fiert carnea); se amesteca si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute;
  • la final, carnea se acopera cu ciulama si se serveste pe un platou cu mamaliguta; se stropeste cu putin unt topit.

+ adauga comentariu pentru Ciulama de ciuperci cu carne de pasare COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania