Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,312 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Sos de harpacica pentru rasol

Sos de harpacica pentru rasol

Sa pui intr-o tigaie putin unt si sa-l topesti; apoi sa pui trei linguri de faina si doua linguri de harpacica taiata maruntel si sa fearba putin pe jaratic; apoi pui ceapa, putina smantana si otet, p ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Coltunasi cu urzici

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-03-27
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Coltunasi cu urzici

Coltunasi cu urzici si cascaval.

Ingrediente

  • 5 gramezi de urzici;
  • 450 g de faina;
  • 2 oua;
  • 100 g de unt;
  • 150 ml de lapte;
  • 150 g de cascaval;
  • sare, piper si nucsoara macinata.

Mod de Preparare Coltunasi cu urzici

  • se cern 400 g de faina intr-un castron, iar la mijloc se face o adancitura in care se pun 150 ml de apa si ouale batute cu sare dupa gust; se framanta un aluat potrivit de tare, care se inveleste intr-o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca;
  • urzicile se spala, se curata si se fierb timp de 10 minute, apoi se storc bine si se toaca marunt;
  • se topesc intr-o tigaie 50 g de unt, se presara 20 g de faina si se omogenizeaza rapid, apoi se toarna cate putin lapte, amestecand continuu, pana se obtine un sos alb gros;
  • cand sosul s-a racit, se incorporeaza urzicile, 100 g de cascaval ras, sare si condimente dupa gust;
  • pe o planseta presarata cu faina, se intinde aluatul in foaie groasa de 3-4 mm, din care se taie patratele cu latura de 7-8 cm; se repartizeaza umplutura pe jumatate dintre patrate, se acopera cu cele ramase si se presaza marginile din loc in loc, cu dintii unei furculite;
  • se pun coltunasii la fiert in apa sarata clocotita, la foc mediu; cand sunt gata, se ridica la suprafata;
  • se scurg si se pun deasupra restul de unt taiat in felioare si cascavalul ras ramas.

Mod de servire

Se servesc calzi.

+ adauga comentariu pentru Coltunasi cu urzici COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania