7,297 oferte
3,178 obiective

Tocanita de ceapa cu branza

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-11
9.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tocanita de ceapa cu branza

O combinatie ardeleneasca interesanta - tocanita de ceapa cu branza de oi.

Ingrediente

  • 5 cepe;
  • 200 g de branza de oi;
  • 2-3 linguri de ulei;
  • sare.

Mod de Preparare Tocanita de ceapa cu branza

  • ceapa se curata, se taie solzisori si se pune la calit in ulei, la foc foarte mic, timp de 10 minute;
  • se potriveste de sare si cand este gata se adauga branza sfaramata, amestecand.

Mod de servire

Se serveste calda, cu mamaliguta.

+ adauga comentariu pentru Tocanita de ceapa cu branza COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania