Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Antricot de vita banatean

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-15
9.8/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Antricot de vita banatean

O reteta banateana, care reuseste sa combine inspirat carnea de vita cu mazarea si ciupercile.

Ingrediente

  • 1, 5 kg de antricot de vita;
  • 300 g de ficat de porc;
  • 250 g de mazare prefiarta;
  • 300 g de ciuperci prefierte;
  • 1 kg de faina;
  • 200 ml de ulei;
  • 300-400 ml de supa;
  • 100 g de verdeata;
  • 50 g de sare;
  • 3 g de piper.

Mod de Preparare Antricot de vita banatean

  • antricoatele se portioneaza, se bat usor cu ciocanul, sa sareaza, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins; se scot apoi pe o farfurie;
  • ceapa se taie marunt si se pune la calit in acelasi ulei;
  • ficatul se taie julien, iar ciupercile cubulete; verdeata se toaca marunt;
  • cand ceapa este rumenita, se adauga ficatul si carnea, apoi se sting cu supa;
  • se adauga apoi si ciupercile cu mazarea si se mai lasa pe foc;
  • la final, se potriveste de sare si se presara verdeata.

Mod de servire

Se serveste cu cartofi natur.

+ adauga comentariu pentru Antricot de vita banatean COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania