7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnia de fasole a devenit un preparat emblema al gastronomiei romanesti. Fiarta la foc mic pentru un timp indelungat isi pastreaza valorile nutritive, sursa de fibre si vitaminele, totul pentru un gu ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Minitorturi cu iaurt

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2014-07-31
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Minitorturi cu iaurt

Minitorturi cu crema de iaurt si fructe.

Ingrediente

  • 100 g de faina;
  • 300 g de iaurt;
  • 75 g de zahar;
  • 2 plicuri de zahar vanilat;
  • 125 ml de lapte;
  • 125 ml de suc de mere;
  • 1/2 pachet de gelatina de exterior;
  • 1 pachet de gelatina alba maruntita;
  • 300 g de fructe din compot;
  • 2 linguri de suc de lamaie;
  • 1 lingura de lichior;
  • 60 g de unt;
  • 1 varf de cutit de praf de copt.

Mod de Preparare Minitorturi cu iaurt

  • din faina, praf de copt, 25 gr de zahar, un plic de zahar vanilat, lichior si unt, se face un aluat, care se da la frigider pentru 30 de minute, intr-o folie;
  • dupa aceea, cu ajutorul unei cani, se imparte in 8 miniblaturi, care se pun intr-o tava, pe hartie de copt, si se dau la cuptor pentru 10-15 minute, apoi se scot si se lasa la racit;
  • iaurtul se mixeaza cu 50 g de zahar, un plic de zahar vanilat, sucul de lamaie si laptele;
  • gelatina se prepara dupa instructiunile de pe pachet, se amesteca impreuna cu 1-2 linguri de iaurt si se adauga peste prima compozitie de iaurt;
  • amestecul final se pune in 8 cesti reci si se da la frigider pentru 3-4 ore;
  • dupa aceea, se scot cestile din frigider, se trec putin prin apa calda si se rastoarna continutul peste blaturi;
  • gelatina exterioara se prepara cu suc de mere si se toarna peste minitorturi, care se decoreaza apoi cu fructe din compot.

+ adauga comentariu pentru Minitorturi cu iaurt COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania