Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Bors ca la Alexandria

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-11-30
6.0/10 din 5 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Bors ca la Alexandria

Ciorba din carne de vita si legume, acrita cu bors si imbogatita cu smantana si verdeata.

Ingrediente

  • 400 g de carne de vita;
  • 150 g de morcovi;
  • 150 g de ceapa;
  • 200 g de varza dulce;
  • 250 g de cartofi;
  • 250 g de rosii;
  • 50 ml de ulei;
  • 25 g de leustean;
  • 25 g de patrunjel verde;
  • 700 ml de bors;
  • 125 g de smantana;
  • 25 g de sare.

Mod de Preparare Bors ca la Alexandria

  • carnea se taie in portii si se pune la fiert in apa rece cu sare; in timpul fierberii se spumeaza;
  • zarzavatul se taie julien si se caleste in ulei aproximativ 20 de minute;
  • ceapa se taie marunt si se pune peste zarzavat, dupa ce acesta s-a calit;
  • se adauga apoi toate acestea fierturii, iar cand carnea e aproape fiarta, se adauga cartofii taiati cubulete si varza si se lasa sa mai fiarba impreuna 30 de minute;
  • se pune apoi borsul, fiert separat, impreuna cu rosiile; se da in fiert si la sfarsit se adauga patrunjelul si leusteanul, tocate marunt;
  • se serveste cu smantana.

+ adauga comentariu pentru Bors ca la Alexandria COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania