Pui manastiresc
O friptura numai buna de servit musafirilor, delicioasa si plina de arome care mai de care mai incantatoare pentru simturi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Budinca de broccoli
Budinca de broccoli cu smantana, iaurt, nucsoara si rosii cubulete.
Ingrediente
- 600 g de broccoli;
- 3 rosii;
- 100 ml de smantana;
- 100 ml de iaurt;
- 4 oua;
- nucsoara;
- unt;
- sare si piper.
Mod de Preparare Budinca de broccoli
- broccoli se pune la fiert in apa clocotita, apoi se scurge bine si se trece prin mixer, pana devine ca o crema;
- se adauga ouale, smantana, iaurtul, sare, piper si nucsoara;
- rosiile se pun intr-un alt vas cu apa clocotita, se lasa un minut, se scot si li se inlatura pielita, dupa care se taie cubulete;
- se unge o forma cu unt si se pune un prim strat de rosii cubulete, apoi se toarna amestecul de broccoli;
- se coace la bain-marie la cuptor circa 30 de minute, apoi se lasa 10 minute sa se raceasca in tava.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.