
Varza a la Teleorman
Varza calita in straturi, cu carne de porc si sos de rosii - o inventie teleormaneana interesanta si satioasa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Muzeul Memorial Ioan Slavici si Emil MontiaArad
- Biserica de lemn Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din RebrisoaraBistrita-Nasaud
- Statuia lui Vasile LucaciuSatu-Mare
- Rezervatia Naturala Padurea BejanHunedoara
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Budinca de dovlecei
Budinca de dovlecei verdeata si smantana.
Ingrediente
- 4 dovlecei mari;
- 80 g de unt;
- 3 oua;
- 1 lingura de pesmet;
- 100 g de smantana;
- patrunjel verde si marar;
- sare.
Mod de Preparare Budinca de dovlecei
- dovleceii se curata, se taie si se pun la fiert in apa cu sare;
- dupa ce au fiert, se lasa sa se scurga bine, apoi se paseaza, adaugand sare, unt, smatana si verdeata taiata marunt;
- dupa ce se omogenizeaza bine compozitia, se pun albusurile batute spuma si se mesteca;
- se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet, se toarna compozitia si se da la cuptor.
Mod de servire
Se serveste cu smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.