![](/static/images/reteta-sapt.png)
Dulceata de mure
Cu un praf de scortisoara, cuisoare si putin suc de lamaie, dulceata de mure are un gust excelent, putand fi servita ca atare sau folosita drept ingredient in prepararea unor deserturi diverse. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
![Calculeaza Ruta](http://www.skytrip.ro/_include/gui/title-calculeaza-ruta-right.png)
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Bulgarasi de cascaval
Bulete de cascaval cu oua.
Ingrediente
- 250 g de cascaval;
- 2 oua;
- 3 linguri de faina;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Bulgarasi de cascaval
- cascavalul se da pe razatoarea cu ochiuri mici si se amesteca cu ouale batute;
- se adauga sare, piper si doua linguri de faina, ca sa se lege compozitia;
- se formeaza bulgarasi, care se trec prin faina ramasa si se prajesc in ulei incins;
- cand sunt gata, se scot pe servetele de hartie, ca sa-si lase surplusul de grasime.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.