7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Buciume prajite in unt

Buciume prajite in unt

Pui pe o masa 160 dramuri faina, 50 dramuri unt proaspat taiat felii in faina, 80 dramuri migdale curatite si pisate cu faina, 5 dramuri scortisoara, de la o alamaie coaja; intai freci faina cu unt cu ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Camionul lui Mos Craciun

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2013-12-26
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Camionul lui Mos Craciun

O prajitura fantezie din chec bicolor, cu bomboane si jeleuri colorate, pe un pat de frisca alba ca zapada, de mare efect pe masa de Craciun.

Ingrediente

  • 300 g de faina;
  • 200 g de zahar;
  • 150 ml de lapte;
  • 100 ml de ulei;
  • 2 oua;
  • 1 plic de praf de copt;
  • 1 lingura de cacao;
  • 150-200 g de unt;
  • 300 g de frisca;
  • 100 g de bomboane colorate;
  • 100 g de jeleuri colorate;
  • cativa biscuiti rotunzi, cu crema.

Mod de Preparare Camionul lui Mos Craciun

  • ouale, zaharul si uleiul se mixeaza intr-un vas; se toarna peste laptele si se amesteca pana se topeste zaharul;
  • se adauga faina si praful de copt stins cu putin otet, mestecandu-se usor;
  • jumatate din compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faina; restul se amesteca cu praful de cacao, dupa care se toarna in aceeasi forma; se trece apoi cu lingura prin amestec, astfel incat sa se obtine un chec combinat;
  • se coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 30-35 de minute;
  • dupa ce checul bicolor s-a racit, se decupeaza dintr-un sfert cabina camionului, apoi remorca si marginile acesteia, care se lipesc peste cu unt;
  • se fixeaza apoi farurile, tot cu unt, din doua jeleuri rosii, iar ferestrele camionului se fac din cateva jeleuri verzi; din bomboanele colorate se face o margine frumoasa pentru remorca;
  • biscuitii se desfac, lipindu-se pe partea cu crema cate o bombonica, iar apoi, cu totul, de camion;
  • se aseaza frisca pe un platou si deasupra camionul din chec, iar remorca se umple cu dulciuri.

+ adauga comentariu pentru Camionul lui Mos Craciun COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania