Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Carnaciori din peste

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-10-07
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Carnaciori din peste

O interesanta si extrem de gustoasa inventie, carnaciorii din peste se pot pregati la gratar sau se pot fierbe in vin.

Ingrediente

  • 2 kg de carne de peste;
  • 300 g de paine;
  • 3 oua;
  • 150 g de ceapa;
  • 50 ml de ulei;
  • 100 ml de vin;
  • 30 g de sare;
  • 5 g de piper;
  • 5 g de coriandru;
  • 5 g de nucsoara;
  • 10 m de intestine de porc;
  • 3 legaturi de verdeata;
  • 500 ml de lapte.

Mod de Preparare Carnaciori din peste

  • pestele se dezoseaza si se trece prin masina de tocat la sita fina;
  • miezul de paine se inmoaie in lapte si apoi se fierbe;
  • ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, iar verdeata se toaca;
  • pasta de peste se amesteca cu miezul de paine, ceapa, ouale, vinul si verdeata;
  • se condimenteaza cu sare, piper, coriandru si nucsoara;
  • compozitia se introduce in intestinele de porc;
  • carnatii obtinuti pot fi pregatiti atat la gratar, cat si fierti in vin.

+ adauga comentariu pentru Carnaciori din peste COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania