Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Pasare cu masline

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-07-31
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pasare cu masline

Carnea de pasare cu masline, gatita in sos de legume si bulion, are nu doar un aspect deosebit, dar si un gust pe masura.

Ingrediente

  • 750 g de carne de pasare;
  • 100 ml de ulei;
  • 100 g de ceapa;
  • 100 g de morcovi;
  • 50 g de albitura (radacina de patrunjel, pastranac, telina);
  • 50 g de faina;
  • 75 g de bulion;
  • 50 ml de vin;
  • 125 g de masline;
  • 1 foaie de dafin;
  • 10 g de sare;
  • 2 g de piper.

Mod de Preparare Pasare cu masline

  • carnea se taie si se prajeste in jumatate din cantitatea de ulei, apoi bucatile se scot intr-un vas;
  • ceapa si zarzavaturile se taie marunt si, impreuna cu faina, se prajesc in uleiul ramas, la care se adauga si restul de ulei; cand sunt gata prajite, se sting cu bulion si apa;
  • se adauga foaia de dafin si piperul;
  • dupa ce au fiert 30 de minute, se strecoara sosul peste carne si se mai fierb inca 20 de minute;
  • maslinele se pun la desarat, se spala cu apa rece si se pun peste carne;
  • se adauga apoi si vinul.

+ adauga comentariu pentru Pasare cu masline COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania